Julia Lundqvist

Leeeedig!

Hej fina ni!
Idag är jag äntligen ledig efter att ha jobbat åtta dagar i sträck. Men jag klagar ändå inte. Jag behöver och vill ha pengarna så här ska det jobbas! Det jobbiga på jobbet just nu är att jag gått och blivit allergisk mot något där, troligen julblommorna. Så det blir en tuff tid där nu innan jul! Ska nog skaffa mig några allergitabletter. Har ju inte riktigt fått less på alla dessa mediciner ännu... Är ju bara Apotekets bästa kund sedan jag flyttade hit. De om några måste ju älska att jag flyttat hit!

Idag är jag som sagt ledig, men de är inte alls lika kul då alla andra jobbar. Men man får göra det bästa av saken. Pojkvännen var tvungen att använda bilen hela dagen idag vilket försvårade det mesta. Men det hindrade mig inte från att storhandla. Cykeln fick åter användas och med en påse i korgen och resterande på sidorna av handtaget tog jag mig faktiskt tillslut hem. Det handlade om att ha jämvikt som en söt liten gubbe kommenterade när jag försökte packa både mig å påsarna på cykeln.

Nu har jag just startat julmusiken och jag ska nu försöka skapa en riktig julkänsla. Trots 9 grader ute och riktigt höstväder fortfarande! knäck och lussebullar står först på agendan samt adventspynt.

Ikväll väntas tacotisdag tillsammans med mina bästa coopare och det kändes verkligen toppen!

Nu ska jag återgå till dagens måsten. Ha en bra dag! Puss

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress