Julia Lundqvist

Dr martens.


Hej på er! Hoppas att allt är bra. Det har hänt massor sedan sist.
Lördagen ställde jag som sagt till med inflyttningsfest, och med cirkus femton trevliga gäster blev det en riktigt trevlig kväll innan vi sökte oss mot oscars.
Söndagen blev en "vara så bakis som möjligt dag" och jag rörde mig inte många meter i onödan. Nerbäddad i soffan, tittandes på bara en massa skit var bäst.
Måndag och ledig. Panik över vad jag ska hitta på då jag inte jobbade förrän idag, torsdagkväll. Måndagen bjöd därför på storstädning efter inflyttningsfesten och bara en massa mys.
Tisdagen sökte jag mig mot halmstad för att hälsa på henke lundberg. Var otroligt trevligt att träffa en skellefteåbo igen och snacka en massa skellefteåskitsnack. var ju evigheter sedan!!!!! När jag sedan kom hem hade mina framkallade bilder kommit, vilket jag underhöll mig med innan sanna sofia och sofia tittade förbi för idolkikande.
Onsdag blev det att kliva upp tidigt för att följa till gekås med sanna och julia. Efter några timmar där, och några lappar fattigare. Men en massa tråkigt och nödvändigt rikare åkte vi hem. Menar, toapapper, toalettrengöringsmedel, yes, sköljmedel osvosv.. är väl inte det roligaste. På kvällen blev det schack, mingel och ett glas alkohol på stadts med rasmus, jonte och simon. Vilket var oerhört trevligt, så det ska absolut göras om.
Idag har jag tagit sovmorgon och bara slappat hela dagen innan jobbet kallade. Det har varit oerhört skönt att ha fått varit ledig några dagar. Men nu är det tillbaka till verkligheten. Jobb hela helgen!!

Har även fått hem mina Dr martens som jag beställde förra veckan. Var rädd att de skulle kännas för tuffa, men jag älskar dem. De och mina älskade hunterstövlar kommer få jobba hårt i höst/vinter.

juliaa

varifrån beställde du dom? jag vill ocksååå ha ett par! dösnyggt!! hur är det med dig annars gumman?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress