Julia Lundqvist

att fixa innan.
thailand 2011
 
Börjat fundera på min "att fixa lista", men tänkte höra med er ifall det är något speciellt som ni kände att ni gjorde rätt innan eller som ni ångrar att ni inte gjorde. Tar gärna emot alla tips jag kan få för att få min resa så enkel som möjligt sedan.
Johanna

Jag var i Australien i ca 3 månader.
Innan jag åkte skaffade jag ett kreditkort och satte en spärr på 15,000 kr. Detta kreditkort gömde jag på ett säkert ställe och la det inte tillsammans med mina andra pengar/kort. OM väskan med pengar/kort skulle försvinna, har man alltid 15,000 som man kan ta av i nödfall. ;)

Emma Kusin

Hej Julia:) Jag satte ihop en liten pärm med alla viktiga uppgifter (kontonummer, telefonnummer för att spärra kort, försäkrningspapper, telefonnummer till ambassader i de länder jag skulle till, ungefärlig resväg etc.). Det är bra att ha ifall nåt skulle hända. Då kan de där hemma hjälpa till på ett enklare sätt. Jag bad även pappa föra över pengar till mitt kontokort då och då under resan istället för att ha en massa pengar på kortet redan från början. Lycka till:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress