Julia Lundqvist

så började äventyret.
Bild från Thailand 2012
 
Jag har lovat både mig själv och alla mina nära att det finns en sak jag lovar att uppdatera ofta om, och det är mitt kommande äventyr: min fantastiska resa i vinter. Och idag finns det ingen återvändo, för nu är en enkel biljett till asien bokad. Som tur är kommer jag ha min allra bästa vän, Isabell, med mig vid min sida under de första två veckorna. Men sedan ska jag stå på egna ben, och se världen med mina egna ögon. Jag ska leva i nuet och göra precis det jag känner för.
 
För ett år sedan skulle jag aldrig ens tänkt tanken att resa ensam. Men idag känns det inte alls konstigt. Jag är medveten om att det kommer vara extremt jobbigt vissa perioder, och det kommer vara tufft för psyket i många situationer. Men jag vill utvecklas som människa, och är redo att ge det en chans. Jag är inte ärlig om jag inte säger att jag är sjukt nervös, spänd och har en aning panik. Jag förstår nog egentligen inte vad jag har gett mig in på. Men jag är ändå fruktansvärt taggad!!
 
Fredagen den 28/12 börjar min resa. Vi flyger från Umeå till Stockholm med SAS. Sedan från Stockholm, till Berlin, till Abu Dhabi, till Phuket med Etihad Airways. Vi hittade en bra resa som från Stockholm kommer ta totalt 17h med mellanlandningarna.
 
Vi har kollat på många resor senaste veckorna och priserna ändras väldigt fort. För bara en vecka sedan var det några tusenlappar billigare, men det har blivit dyrare och dyrare varje dag. Så idag tog vi beslutet.. Issa fick betala 10300:- för en tur och retur och jag 7500:- för en enkel biljett. Väldigt dyrt, men eftersom vi ville åka i mellandagarna (precis som resten av befolkningen) och inte heller ville ha en resa på 40-50h så fick vi acceptera prisnivån.
 
Kör bara kör!
Kärlek från julia.
Anonym

Hej söta du!:)
Jag gillar din blogg jättemycket och blir så sjukt imponerad av dej, resa själv är sjukt modigt och att du vågar följa dina drömmar är hur bra som helst!! En sak jag funderar över är om du har instagram? Om jag skickade en förfrågan om att följa dig där skulle du då tacka ja isf?:)
Kram!

Svar: Hej, vad glad jag blir! Tack, jag vet ännu inte vad jag har gett mig in på, och är fortfarande osäker på om jag kommer klara av det. Det hade varit skönt att ha någon där, men när alla av mina närmsta kompisar har andra planer så finns inte mycket till val. Men jag ska klara det, och det kommer nog bli en sjuk upplevelse!! Jag har egentligen instagram personligt. Men eftersom du är så otroligt söt, så självklart! Vad heter du? Vem ska jag tacka ja till?:) massa kramar!
Julia Lundqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress