Julia Lundqvist

Skellefteå. Midsommar & stadsfesten.
Vi hann mer eller mindre bara hem och vända, för på onsdagskvällen tog jag, daniel och daniels kompis daniel vårt pick och pack och flög upp till Skellefteå där vi skulle fira midsommar.
 
 
På midsommardagen åt vi sillunch i bonnstan tillsammans med familjen. Och midsommarkvällen firade vi ute hos Isabell. Tält, sol, picknick, grill, snapps och ännu mer alkohol. Tyvärr kände vi inte så många, speciellt inte killarna, med med lite lekar och underhållning fick vi ändå en lyckad kväll. Vi somnade gott tillsammans alla tre i tältet och jag var lycklig över att få ha firat midsommar med bästis.
 
 
Daniel Halldén stannade uppe till måndagen sedan var hans semester slut. Jag tyckte verkligen det var jätteroligt att han ville följa med upp. Dock skulle han ha följt med kommande helg. Stadsfesten. Tror han hade haft betydligt roligare då, och kanske velat komma tilbaka. Jag jobbade på dagarna men från onsdag och framåt var det stadsfesten som gällde på kvällarna. Älskade matilda kom också hem och som jag saknat denna underbara människa. Ses snart babe?
 
Onsdagkvällen blev det först middag på bästa restaurangen i stan, och troligen min favoritrestaurang av alla jag varit på, bryggargatan. Jag tryckte i mig en skaldjursplatå. Mums. Senare blev det att möta upp matilda, och dricka öl i öltälten. Perfekt kväll.
 
 
Torsdag jobb och sedan fest igen. Denna gången middag och fest med jobbet. De är oftast torsdagskvällen det brukar ta sig som mest. Gratis alkohol och gott sällskap. Och ja, det gjorde det för de flesta. Vi fick en sjukt rolig kväll. men en fruktansvärd fredag. Inte kul att jobba bakis!
 
 
Fredagen var dagen som jag längtat till. Bästa Håkan hellström skulle spela. Jag, Daniel, min bästis, och även Linnea hade kommit upp, förfestade först lite hemma innan vi åkte till Lina, Spelade ett jätteroligt musikquiz, och sedan fortsatte vi lite hemma hos mig igen innan vi mer eller mindre sprang för att hinna til Håkan. Vi blev splittrade men jag och Daniel hann höra första låten. Isabell hittar oss kort därefter men Linnea var borta. Håkan var det bästa jag sett på länge och jag var så lycklig. Fick se min svenska favorit artist, tillsammans med min stora kärlek och bästa vän. Kunde inte bli bättre! Tyvärr blev vi lite väl nyktra under konserten så resterande kväll blev lite seg. Men kul hade vi ändå!
 
 
Lördagen, äntligen ledig, och fint väder. Och så fick jag besök av pitepojkar, och adam. Trevlig förfest hemma hos oss där pappa bjöd på hamburgare och sedan en bra kväll inne på stadsfesten i öltälten och hoppandes till uggla! Sedan somna vi, alla 7 vänner hemma hos mig.
 
 
Söndag. Trött sliten och less. Äntligen slut, och ett år kvar att ladda inför nästa gång.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress