Julia Lundqvist

10-17/4 Mirissa, Sri Lanka.
Den tioende blev vi upphämtade av familjen i Hikkaduwa för att sedan fortsätta till Mirissa. Det var så otroligt kul att träffa dem igen och vi hade mycket att ta igen. Vi kom fram på eftermiddagen till vårt lyxiga hotell där vi blev välkomnade med en välkomstdrink och efter att ha lämnat väskorna på rummen blev det ett dopp i poolen. 
Det blev middag på hotellet och en lugn kväll på rummet tillsammans.

De följande fyra dagarna låg vi mest vid poolen, solade, badade, spelade kort, badade jacuzzi, tränade och åt både god mat och gott snacks som de tagit med från Sverige (efterlängtat). Jag lyckades även bli av med min mobiltelefon, så för tillfället nås jag endast via Daniel eller facebook.. Förhoppningsvis får jag en ny genom försäkringsbolaget... 
Sedan blev det även nyår i Sri Lanka vilket de firade med massa fyrverkerier, kokande mjölk och andra påhitt. Det blev även en lekdag på hotellet där både jag och Daniel lyckades vinna olika grenar.

Den 16/4 åkte vi ut på havet och såg världens största däggdjur och världens största djur: blåval. Båten körde runt ute på det öppna havet och fråga mig inte hur men på något konstigt sätt lyckades de finna dessa blåvalar. (hur man nu kan göra det i det stora blå är en gåta för mig). Det är oerhört svårt att förstå hur stora djuren verkligen är då man ju endast ser de delar de visar ovanför ytan. De valar vi såg var ca. 35m. Jag kan nu i alla fall checka av att jag sett blåvalar, men jag har blivit ännu mer sugen på att se de under vattnet för att verkligen förstå hur gigantsika de är. Så ifall någon vet var och hur man kan få göra det. Tipsa mig gärna!
Vi lyckades även se ett stim på ca 100st delfiner på turen vilket också var en upplevelse.Sedan blev det dax att krama familjen hejdå, vilket kändes väldigt tråkigt då vi inte riktigt vet när vi ses igen. Älskade bästa familj. 
Issa

Blir så glad av att se er alla tillsammans <333

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress