Julia Lundqvist

23/3 Nusa Lembongan, Indonesien.
Jag älskar när jag kommit till detta stadiet, att vakna av mig själv kring 7 och vara pigg och redo för en ny dag. Det har tagit så mycket längre tid på detta året än på förra resan  men nu är jag äntligen där. Jag är en riktig morgonmänniska, jag älskar tidiga morgonar, se soluppgången, äta långa frukostar, ta en promenad eller springa runt byn när de flesta fortfarande sover eller just vaknat och bara få vara. Det finns nog ingen annan tidpunkt på dagen som jag värderar så högt som morgonen, jag verkligen njuter av den. 

Igår började jag med att krypa lite extra nära Daniel för att försöka väcka honom. När han väl piggnat till gav vi oss ut på en spring- och upptäcksrunda. Vi hade som uppdrag på vår löptur att hitta bankomat och dykcentrerna här i byn. Sagt och gjort. Efteråt åt vi frukost och drack te/kaffe uppe på vår underbara balkong och njöt av utsikten.
Denna dag kom att bli en planera/fixa/slappar dag. Vi låg och sola några timmar på stranden här nedanför, bokade dykning, skrattade åt kineser, solade lite mer och sedan bara var vi. På kvällen njöt vi av solnedgången, åt vi lite senare middag och sedan gick vi till en sportbar där Daniel äntligen fick se sin första fotbollsmatch här på resan, tottenham - south hampton. Som tur var blev det vinst för tottenham och jag fick hem en lycklig kille. 
Karin Toft

Härligt liv ni lever ! De säjer att vägen till mannens hjärta går via magen, men en fotbollsmatch gör nog också susen :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress