Julia Lundqvist

Balklänning
Idag tog jag mig till skolan för att göra det sista innan UF-mässan imorgon. Ni som bor här i Skellefteå är så välkomna till expolaris och hälsa på vår monter nr 29. Ni som inte har möjlighet att kika förbi kan ju alltid titta in på vår hemsida.

Efter skolan har jag legat nerbäddad i soffan till ett försök att bli frisk. Underhållning blev att skriva ett CV som jag nu har börjat skicka ut till arbetsplatser runt omkring i varberg. Ska även ta och skriva ut ett x antal för att skicka via brev. Då jag tyvärr inte kan ge CV:t personligt får man hitta andra lösningar. Det känns som att det här kommer bli tusen gånger enklare eftersom jag har väldens finaste vänner där borta som hjälper mig otroligt mycket. Till och med vissa som jag knappt känner! Man har alltid sagt att människorna kring Göteborg har varit trevliga, men det har varit väldigt svårt att förstå hur. Nu är jag helt övertygad och jag känner mig så säker på mitt val av stad.

Som jag berättade igår har jag hittat drömbalklänningen jag drömt om, därför är jag tvungen att sälja den jag redan har. Det har varit ett väldigt svårt beslut då det är två helt olika klänningar. Denna är verkligen hur fin som helst, men vad gör man inte för the one. Här kan ni se annonsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min nuvarande klänning. Klicka här och gå in på tradera och buda!