Julia Lundqvist

13-14/2 Singapore
Onsdagen den 13/2 började vi med att äta den godaste frukosten på väldigt länge. Färskt grövre bröd, salami, gurka, knäckebröd, yoghurt, flingor.. Ja allt! Jag hade kommit till paradiset. Snacka om lyx att få spendera några dagar här! 
Efter frukosten mötte vi upp Elin och tog en heldag på universal studio. Där hade de kanske de häftigaste åkattraktionerna jag åkt. Transformers 3D berg och dahlbana, mumien berg och dahlbana i mörker och massa annat! 

 
 
Efter det blev de en sväng i shoppingcentret igen, och idag unnade jag mig faktiskt lite från cotton on. (Issa ungefär en sån där kjol som du har som jag velat ha så länge, i rätt material!!! Överlycklig!)
 
På kvällen blev det vin på Alex balkong, hemlagad mat av Alex mamma och sedan utgång. Mycket trevlig dag men lite jobbigt att säga hejdå till Elin som jag nu inte kommer träffa något mer under resan. 
 
Torsdag 14/2, alla hjärtans dag och allt. Överraskade min pojke med en liten överraskning på hans dörr eftersom jag befinner mig på tok för långt bort från honom. Som tur va räckte det för att göra honom glad! Tack till er som gjorde detta möjligt❤
 
Själv fick jag en bild på en massa rosor, vilket gjorde mig minst lika lycklig!
 
I mitt liv här borta var det däremot dax för mig att åka vidare, mot Filippinerna för att möta upp efterlängtade Sara, klara och Julia. Jag njöt av den bästa frukosten, tog en sväng på stan och åkte sedan ut till flyget. 
På flyget mötte jag en filippinsk tjej som tipsade mig en massor om saker att se och göra i Filippinerna, så den informationen snappade jag upp rejält. 
När jag mött upp tjejerna blev det sedan en natt på flygplatsen i manila innan vi tidigt på morgonen flög vidare till boracay.