Julia Lundqvist

Orust och finbesök från canada.

I fredags tog jag tåget till Göteborg där jag mötte upp Filip, vi pratade ikapp och stod nervöst och väntade på att Samanthas tåg skulle rulla in! 1,5 år sedan vi reste ihop och nu var dagen kommen då hon skulle hälsa på oss. Så roligt! Vi kraxade fram den avdankade engelskan och åt sallad i en park innan vi avslutade med te och film hemma hos Filip. 

På lördagmorgon kom Daniel och hämtade upp oss och vi åkte till Orust. Sam hade verkligen lyckas pricka in Sveriges bästa sommarhelg och då måste vi ju passa på att visa Sveriges bästa sida: västkustens skärgård! Väl framme la vi oss och solade innan Anton hämtade upp oss med båten och vi tog lunchen med oss ut på en liten ö där vi solade och badade från klipporna! Det kändes som att leva i en dröm. 

På eftermiddagen åkte vi till stugan där festen började. Vi satt i bikini i solen fram till sju på kvällen, sen blev det en typisk svensk grillning och lite lekar!

När vi reste för 1,5 år sedan så mötte vi upp killgänget redan efter bara några dagar och reste sedan ihop i ca en månad. Sam stötte hela hänget ihop med på Phu Quoc och hängde med i ungefär en vecka. Det är så roligt när man sedan fortsätter hålla kontakten och ses!