Julia Lundqvist

Första advent.

Förlåt för den fruktansvärt dåliga uppdateringen. Men det är nämligen så att från och med förra veckan har jag inget internet utan får använda mig av mobilen. Vilket suger! Det värsta är att jag också ska lämna in den i veckan tänkte jag och då kommer jag vara helt avstängd från världen.

Sedan sist har jag hunnit börja julpynta, allt utom granen är nu framme. Jag bara älskar hur mysigt det är!

I söndags var det första advent och jag och tjejerna samlades hemma hos mig för adventsmys. Första adventmyset innehöll endast en massa bakning: pepparkakor, lussebullar och kola. Vi bakade och bakade tills vi allihopa va spyless. Men vi hade otroligt trevligt under tiden och det luktar fortfarande julbak här hemma!

Igår jobbade jag heldag och idag stängning. Imorgon är jag ledig sedan väntar jobb hela helgen! Tänk om jag kunde få jobba så här mycket efter jul också....

På torsdag är det första december vilket betyder julkalendern börjar och endast tjugoen dagar tills jag kommer hem och hälsar på.

Annars umgås jag med min älskade pojk, när han inte jobbar så att säga! Stackarn idag åkte till jobbet just efter sju och kommer säkert inte hem förrän vid tio!

Nu ska jag kliva upp i sängen och göra någon god frukost! Lovar att vi hörs inom kort! Pusss