Julia Lundqvist

nästan en vecka med syster.
.. och så har min lillasyster varit här och hälsat på i nästan en vecka. En massa underbar kvalitetstid tillsammans med henne. Hämtade henne på landvetter på morgonen i onsdags. Vi åkte in till Göteborg, åt frukost, shoppade, åt god lunch, åkte förbi IKEA och sedan hem och grillade utanför lägenheten med Daniel.
 
Sen var det nationaldag, vi klev upp tidigt och vinkade till Daniels lillasyster genom fönstret som macherade utanför då hon drillar. Första gången jag såg någon drilla i verkligheten tror jag. Häftigt! Hur kommer man på att börja med något sådant? Imponerad! Sedan gick vi till torget och såg fortsättningen. Efter uppvisningen, hissning av flaggor osv åt vi god frukost hemma innan vi åkte till gekås i ullared.
 
 
Sedan blev det jobb för min del och sol och sandstrand för syster. Lunch på Spis&deli och fredagsmys på kvällen. Lördag jobb och sedan grillning hemma hos Daniels föräldrar.

Söndag, tråkigt väder, såklart när jag är ledig. Latade i soffan halva dagen, såg film, åt glass på tre toppar...
 
Måndag jobb igen, och solning för syster. På kvällen åkte vi ut till tredje vik och åt hämtmat, jag och daniel försökte vara nyttiga med varsin sallad samtidigt som min syster passade på att äta mcdonalds, bara för att hon kunde.
 
Och på tisdagsmorgonen kramade jag henne hejdå på flygplatsen igen. Vilken underbar vecka!