Julia Lundqvist

Dykarcertifikat.
 
Något jag drömt om att göra hela mitt liv är att dyka, och det är också något jag planerat att göra mycket under min kommande resa. Jag har därför bestämt mig för att ta dykarcertifikat. Jag har länge funderat på hur jag skulle göra med utbildningen och har äntligen löst det på bästa sättet. Jag kommer att göra halva kursen här i Sverige, teorin och pooldyken. Sedan kommer jag avsluta utbildningen i Thailand och göra utedyken där. Varför jag gör detta har att göra med min svaghet för engelska. Känns enklare att förstå och lära sig teorin när den är på svenska, skulle nog annars ha svårt att förstå de olika sjukdomarna och farorna. Så detta känns jättebra, såhär i sista sekund. Så om några helger kommer jag utföra både pooldyken och teorin. Perfekt! Och så länge blir det att plugga på, så ifall dyker jag ner i teoriböckerna.
 
I måndags tog jag också tre olika vaccinationer och fick malariatabletter samt koleravaccin utskrivet. Det känns verkligen som att resan börjar närma sig. Det nya passet är också fixat och idag går vi in på endast 29 dagar kvar. SJUUUUKT!!!
 
Resfebern har också börjat krypa sig på, och samtidigt som jag faktiskt börjar bli lite nervös känns det fruktansvärt kul och galet. Fortsätt ge tips efter egna erfarenheter!! Behöver allt jag kan få!
 
kärlek
er julia