Julia Lundqvist

Liseberg.








Halv tre inatt knackade Rickard och Filip på dörren, de nöjde sig inte bara med en förfest utan ville också ha sovplats. Och eftersom jag har två stora soffor över, bor mitt i stan och de alldeles för långt bort så kunde jag självklart inte säga nej. Men jag klagar inte, det var trevligt med frukostsällskap imorse. Därefter hämtade julia och simon upp oss för en dag på liseberg. Med perfekt lissebergsväder och lite folk åkte vi attraktion efter attraktion och blandade skratt med skrik. Men när kvällen närmade sig, kom också regnet....



Så förutom lite blöta kläder från flumride och colorado, fick vi även en omgång av ösregnet. Här ovan är en bild från vår löptur till bilen. Men kul var det!

Jag och Julia har nyss invigt mitt våffeljärn, och nu ligger vi i varsin soffa framför "Charlie st. claud". Jättebra film för er som inte sett den. Dock väldigt krånglig, så ett tips är att hänga med ordentligt!

Efter en tuff men otroligt trevlig dag på liseberg så känns det mer än gött å ligga här i soffan med alla tända ljus. Nu ska jag krypa ner under filten och sätta mig in i filmen. Massa kramar.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress