Julia Lundqvist

27-29/3 Padang Padang, Bali, Indonesien.
Den 27/3 var det dax att lämna Lembongan för Bali. Jag började med en löprunda innan vi åt frukost och blev upphämtade till båten. Vid lunch var vi framme i Padang Padang, vi åt mexikanskt och hittade ett boende innan vi sedan la oss nere på stranden och mötte upp våra saknade grabbar från göteborg. 
Den 28/3 var det dags att testa surfa igen. Vi hyrde bräda och gick ut vid sju och testade. Eftersom vi varit på läger i två veckor och bara fått puttar in i vågorna så var detta första gången vi verkligen skulle försöka ta de alldeles själva. Och det är nu man förstår hur mycket den lilla putten verkligen hjälper och hur svårt det verkligen är att tajma vågorna. Hjälp! Det blev några timmars pass på morgonen och sedan ett i solnedgången eftersom vi var tvungna att anpassa oss efter tidsvattnet. Därimellan hann vi beskåda någon slags offring/ceremoni  nere på stranden med hundratals hinduer. 
Den 29/3 var det dags att checka av rafting på listan. Vi fick även med oss grabbarna så det blev en heldag med massvis med skratt och tokigheter. Raftingen var nog bland det roligaste vi gjort på denna resan, vi fick kanske den bästa guiden man kan ha och naturen omkring var magisk.  Shit jag vill bara göra om det en gång tlil! Vi köpte även en skiva med både bilder och film från det samtidigt som killarna filmade med sina gopros så jag får bjuda på det senare. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress