Julia Lundqvist

Projekt: renovering kök v2-3 22/9-3/10
När mässan i Stockholm var över åkte jag hem igen och dagen därpå kom älskade pappa för att hjälpa oss montera köket...
Första eftermiddagen placerade han ut stommarna.


På tisdagen monterades stommarna fast och bänkskivan lades på plats. Jag och Daniel fortsatte med det eviga målandet och Magnus kom och hjälpte pappa med skåpen kring kyl och frysen!
På onsdagen kom överskåpen på plats och likaså alla lådor och luckor. Vi hann även med en mysig sushi-lunch.


På torsdagen kom slutligen vitvarorna och allt kom på sin plats. 
På kvällen firade vi med god mat på stadshotellet och tackade pappa miljontals gånger för att han är bäst i världen och för att han ställde upp och hjälpte oss med detta!


På fredagen kramade jag pappa hejdå för denna gången och började redan längta efter nästa gång vi sågs.. 
Sen började det svåra, att välja plattor och handtag....
Denna helgen 27-28/9 blev helgen vi flyttade in, vår första natt i lägenheten, flyttstädning i andra... Jag fick hjälp av fina vänner med flytt av kartonger och av svärmor med städningen. Daniel och svärfar bärde, flyttade och skruvade.

På måndagen kom vår kära elektriker Jesper och hjälpte oss att koppla in allting och även rörmokaren. Och sen började jag använda köket för fullt... Efter två veckor med köpesmat i olika former längtade jag efter att äntligen få laga riktig mat igen. Det blev långkok efter långkok, kylen fylldes med lådor av mat och vi hade plötsligt mat för veckor framöver. Lyrisk över alla nya produkter och över att ha en egen köksträdgård!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress