Julia Lundqvist

Projekt: renovering lägenhet v.1 15-21/9Den 15 september blev den vår. Vår lägenhet! Här ovan ser ni lite bilder på hur den såg ut när vi fick den, innan renoveringarna drog igång. Lägenheten var i väldigt fint skick och man hade utan tvekan bara kunnat flytta in, men tack vare lite kontakter så valde vi istället att göra den till vår. Så renoveringarna började...

Vi var lediga i tre dagar och jobbade för fullt...
- Dag1 rev vi köket.- Dag 2 kom rörmokaren och koppla bort vattnet. Vi rev väggar och kakel, och på kvällen tog vi emot köket..
- Dag 3 fick vi bakläxa och fick riva hela väggen istället, målaren kom för att måla taket och vi började spackla och sedan måla väggarna vita.. Vår kära elektriker kom också! 

Dag 4 vaknade vi vid halv sex för att fortsätta måla, idag var det dags för jobb också. Vi målade på morgonen, jobbade och på kvällen fortsatte vi måla och sedan kom Didrik och hjälpte Daniel att gipsa väggen. Daniel höll på till midnatt medans jag åkte hem för att sova.


Det blev tidig fredagsmorgon och jag åkte till Stockholm med jobbet för mässa och galakväll. Stackars Daniel fick fortsätta förbereda hemma...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress