Julia Lundqvist

Gotland

Jag hade lovat mig själv att bli bättre på att uppdatera bloggen, i och med allt nytt som faktiskt händer med graviditeten nu, men det har inte gått så bra. Därför försöker jag intala mig själv, bättre sent än aldrig, och börjar nu. 

Jag och Daniel hade länge pratat om att åka iväg någonstans när jag fyllde 25år. Men när jag blev gravid och vi började läsa, så kunde vi inte hitta någon försäkring som täckte flygresor. Det kändes därför onödigt att chansa och drömmen om att båtluffa i Grekland fick helt enkelt vänta... En något besviken jag började ge upp hoppet, men efter en massa funderande kom vi på idéen med Gotland. Daniel hade aldrig varit här och det var ju faktiskt 10 år sedan jag var här senast. Kan man inte flyga utomlands får man helt enkelt åka till Sveriges utomlands. Sagt och gjort. Vi bokade, längtade, oroade oss för vädret, planerade, vädret ändrades och vi längtade nu ännu mer. 
Imorse lämnade vi Varberg vid halv fem och efter ca 5,5h bilfärd till Nynäshamn, tog vi färjan över till Visby. Vi möttes av 25 grader och sol, så direkt vi parkerat och checkat in på vårt mysiga bed and breakfast, mullberget, la vi oss för att sola/vila nere vid havet. 

Ikväll har vi strosat omkring bland Visbys mysiga gränder, ätit middag barbent på uteservering och bara njutit av att en veckas semestern äntligen börjat. Visby har verkligen visat upp sig från sin bästa sida. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress