Julia Lundqvist

bryggargatan.
Igår myste jag med min finaste isabell hemma i deras hus. förutom världens mysigaste hus är hon även världens mysigaste tjej. kommer sakna ihjäl mig efter henne till nästa gång...
Ikväll har jag och familjen haft avskedsmiddag i form av trerätters på bryggargatan. En väldigt trevlig kväll tillsammans med de bästa jag har. Känns tråkigt att lämna dem imorgon!
Så imorgon är det dags för hemfärd, hem till min nyblivna sambo och till mitt liv i varberg.
Tack Skellefteå för denna gång, puss
Juldagen.

Idag har jag umgåtts med min släkt på pappas sida och myst lite extra med världens sötaste Alice. Nu blir det snart att bädda ner sig i sängen och imorgon blir det en sväng på stan samt utgång me tjejerna! Taggad som tusan, men frågan är bara vad man ska ha på sig. Annars så saknar jag älsklingen min och idag har jag faktiskt bokat hemresan. Blir att jag åker tillbaka på fredag. Nu gäller det bara att bestämma sig om vad jag ska göra på nyår..

Sov gott vänner.

macbook pro.
Julafton avklarad. Efter att inte ha några förväntingar alls på klapparna blev jag mer än överlycklig. För igår föddes
min nya bäbis. I sista paketet låg den, min macbook pro. Tror vi kommer trivas bra ihop! Fick även en massa annat fint och dagen i sig var väldigt trevlig.
Annars så är jag ju nu hemma i Skellefteå och det känns både bra och konstigt. Men självklart saknar jag min fina pojke där hemma i varberg. Men som tur är så ses vi ändå ganska snart och när jag då kommer hem flyttar vi ihop officiellt och blir sambos på riktigt. Jag är lycklig nu!