Julia Lundqvist

Att vara mamma.

Att bli mamma har alltid varit min stora dröm, men att bli mamma var inte alls som jag väntat mig. Det är så mycket bättre på alla sätt och vis, men samtidigt både jobbigare och mer krävande än jag anat. Jag visste inte att man kunde känna så mycket, jag har aldrig någonsin känt så mycket kärlek för någon eller något i hela mitt liv. Mitt hjärta svämmar över varje gång jag tittar på henne. 


Jag är så glad att jag fick äran att bli din mamma, Oliwia. Jag kommer göra allt som står i min väg för att du ska vara lycklig och må bra. 
Mamma älskar dig!En månad.

Idag blev lillan en månad gammal. Vad tiden bara sprungit iväg. Jag kan inte förstå att hon faktiskt varit hos oss en månad. Samtidigt som det känns som att hon precis kom till oss så känns det som att vi aldrig varit utan henne. Nu kan jag inte tänka mig en värld utan henne. 


Hon växer så det knakar och man märker tydligt hur hon utvecklas hela tiden. 

Detta har hänt senaste tiden: 

- Hon ler när man busar med henne. Hon gillar burr på magen och pussattacker.
- Hon fäster nu blicken och man kan få ögonkontakt med henne.
- Hon älskar sängmobilen och kan ligga länge och titta på den, så länge den snurrar och låter.
- Hon har fortfarande jobbigt med magen och kan krysta i timmar utan resultat. Jag provar nu att utesluta mjölkprotein så får vi hoppas det hjälper. 
- Hon blir ofta övertrött på kvällarna och skriker sig ibland till sömns.
- Hon älskar bärselen och det är ett säkert kort för att få henne nöjd och somna. 

Det är så spännande att få följa hennes utveckling. Oliwia, mamma och pappa älskar dig. 

Besök av familjen.

När Oliwia endast var fem dagar gammal så kom min älskade familj ner och hälsade på. Det blev några intensiva dagar fulla med massa kärlek. Elsa tyckte det var väldigt spännande med lillkusinen och visste inte riktigt hur hon skulle bete sig i närheten. 


Det var så mysigt att ha de här, avståndet blev ännu längre nu med Oliwia i världen. Tur att jag redan bokat vår första resa upp till Skellefteå i oktober!