Julia Lundqvist

alla dessa julior.

Lördagen blev lyckad. Började den med en tripp till Göteborg tillsammans med Julia R. Julia shoppade lite granna och vi åt väldigt god mat. Dagen bjöd på jättefint väder så vi passade på att sitta i solen och njuta en stund också. Kvällen bjöd på grillat med en massa fina brudar, innan vi begav oss mot Oscars. Med några drinkar för mycket för vissa avslutades kvällen lite olika för oss alla, men det blev en väldigt lyckad kväll, iaf om ni frågar mig. Sovit ute på gräset med dubbeltäcke och ätit nybakt fralla tillsammans med Julia B har jag gjort idag. Nu ska jag julia och julia snart ut och äta och ikväll väntas en musikal.

ps. bara att ni vänjer er med alla dessa julior. det kommer själv dröja ett tag för mig också, har ju alltid varit själv. Igår var vi till och med fyra julior på förfesten. Jag börjar undra, hur dålig fantasi hade egentligen föräldrarna under året 1992?
vilken dag.


jobbat mina sista timmar på home, sålt min sista dammsugare, kramat mina gamla arbetskamrater adjö, kramat släkten adjö, kramat familjen adjö och även gråtit en skvätt. Hoppat på flyget från min hemstad, som skulle ta mig hem. Fast vänta nu, hem till hem, vad är hem? Blivit välkommen med kramar, av mina super fina vänner här. Ätit på donken och druckit kranvatten. Jag har lämnat något för att starta något nytt. Dagen har just passerat, den va speciell, konstig men ändå väldigt bra. Jag kommer sakna min familj, mest av allt, och även mina fina vänner. Men nu är det dags att testa mina egna vingar. Jag tror jag är redo!

Imorgon blir det shopping i göteborg. jag älskar västkusten!
Att stå på egna ben.


Först var det studenten, tryggheten att alltid veta vad som händer var nu borta.
Sen är det flytten, tryggheten att alltid ha någon som älskar en runt om en, familj, vänner, släkt.. försvinner?

Nu är det dax att stå på mina egna ben, till 100%. hundratrettio mil hemifrån, i en egen lägenhet, och med helt andra människor omkring mig. Stunden är kommen, så inatt sover jag för sista gången i mitt älskade rum som jag haft så länge jag kan minnas. Det gör ont lite här och var, samtidigt som jag verkligen längtar. Jag är kluven, definitivt!