Julia Lundqvist

göteborg över helgen.
Jobbar för fullt, blandat på både coop och home nu för tiden. Det är kul att vara tillbaka på home, för det är klart jag har saknat det! och roligt med variation. Imorgon åker jag och tjejerna upp till Göteborg för en helg på hotell och summerburst. Tyvärr är jag inte så taggad som jag borde, mest pågrund utav vädret som inte vill ge med sig. Jag hade hoppats på barbent och sol. Men antar att vi får göra det bästa av saken ändå och om jag känner mina tjejer rätt så kommer det blir najs. ett plus är att min älskling också ska dit med sina vänner.

Ni får ha en underbar helg mina vänner.
kramar från er julia
inte längre tonåring.
som vanligt suger min uppdatering men jag ska ta tag i den någon dag. för jag vill ju inte sluta!!!

Sedan min familj har varit här har jag hunnit fylla 20 år, i onsdags rättare sagt. Jag hade en helt underbar dag, som började med fika och sång på sängen av älsklingen. (kommer aldrig sluta förvånas över hur han lyckades så bra) för att sedan pussa honom hejdå för en dag på jobbet. Jag gick istället ner till hälsobrunnen och fick där helkroppsmassage och ansiktsbehandling i 1,5h. Tack Susanne och Anders!!! Sedan tog jag och Susanne en lunch på stan och shoppade lite granna. Därefter tog jag mitt första besök på systembolaget och sedan väntade jag hem älsklingen. Grillat och mys innehöll kvällen av.

I torsdags bjöd jag hem tjejerna på lite födelsedagsfika. Här är lite bilder från detta:

bästa bästa familjen.
Dessa dagar har varit bland de bästa på mycket länge. Det går nog inte att förstå, förrän man har upplevt det själv, hur bra ens familj får en att må, och hur mycket de verkligen betyder för en. Jag har njutit av varje minut jag har haft dem här. Önskar dock att de hade stannat minst en dag till så att vi inte hade behövt stressa för att hinna med allting. Men man ska vara glad för det lilla, och jag längtar redan ihjäl mig tills nästa gång vi ses. Här är lite av vad vi hunnit med:

I torsdags blev det fin middag nere på Johns place:
I fredags blev det en heldag med shopping i göteborg för att sedan avrunda den med en liten kräftskiva hemma.Igår, lördag, firade vi mig som tyvärr fyller 20år på onsdag. (ja, jag har sån fruktansvärd åldersnoja...) Det firade vi iaf med smörgåstårta och sju sorters kakor + två tårtor. Bästa mormor och morfar kom också förbi!