Julia Lundqvist

Från akuten till Barcelona.

Igår kväll hade mitt finger blivit dubbelt så stort och jag hade en röd rand från fingret upp till armväcket. Efter att Rasmus mamma Susanne kollat på det igår kväll blev det full fart till akuten, jag var blodförgiftad! Så efter nålstick, blodprov och dropp fick jag äntligen åka hem efter fem timmar, rättare sagt klockan två inatt. Min fina Rasmus var med mig och satt vid min sida hela tiden. När vi kom hem var det fort i säng för att hinna få några fler sovtimmar än de stunder jag sov på akuten. Två och en halv timme av sömn senare ringde väckaren för klockan fem kom Julia och hämtade mig för att köra mig till flyget.

Så dagen idag känns rätt tuff. Jag är svag och sliten på grund av blodförgiftningen. Och även olidligt trött på grund av dålig å lite sömn.

Nu ska flyget lyfta! Ha de bra så hörs vi när jag kommer hem! Pussar

min helg

från igår.

Ligger just nu i soffan här hemma och väntar på att suget ska komma till att packa klart och städa lägenheten. Första punkten är väl inte ens i närheten så jobbig som den andra, men jag antar att den andra är den som tynger ner de båda och som gör att jag fortfarande ligger kvar i soffan. I fredags jobbade jag stängning och därefter begav jag mig mot Sanna J för att umgås med henne, Julia, Julia och Sofia. Efter någon timmes tjötande så begav jag mig hem för att sova. Började jobba tidigt igår och efter jobbet var det hem för att göra sig klar. Sanna S hade fördelsedagsfest igår, och bjöd på både fördrink, mat och tävling. En roseflaska senare åkte jag och Sofia hem till Anton för att hämta Rasmus. Då utgångshumöret inte var det bästa så kände jag istället för att åka hem och sova. Sagt och gjort, jag fick med mig karln hem och han drog för någon timme sedan till sin match. Här, lämnad, ligger jag nu på soffan och drar mig. Ge mig styrka till att orka med sysslorna. Tack!

Imorgon alldeles för tidigt skjutsar bästa julia ut mig till flygplatsen och sedan sätter jag mig på flyget för att äntligen åka till Barcelona för att träffa mina älskade. blir toppen!
senaste.

Jag Julia och Sofia när vi var i borås.

I lördags hoppade jag in på ett pass i kassan 15-20. Därefter var det raka vägen hem, började göra mig klar och drack ett glas med min fina innan han begav sig till sina pojkar. I samband med detta ramlade Julia och Sofia in och vi hade en riktigt trevlig och mysig förfest ihop. En av de bättre på länge faktiskt. Därefter gick vi ut på oscars, och även där tycker jag det var väldigt lyckat. Sedan gick jag ett tag innan stängning och köpte nattamat på campino innan det blev hemfärd. Söndagen fick bli en bakisdag.

Igår var jag ledig vilket resulterade i tvättning, städning osv. Fortsätter imorgon...

Idag har jag jobbat i delikatessen 7-15 och nu sitter jag och väntar på Rasmus innan vi åker hem till hans mor för att tillbringa kvällen med dem och sedan sova där.

Fick höra en tråkig nyhet igår/idag... Min lillasyster har kommit vidare till sista länsuttagningen (vilket är jättekul för henne, och jag önskar henne all lycka till).. men det tråkiga är att hon inte kan vara hos mig en hel vecka som planerat utan bara två nätter... Tur det blev en Barcelonaresa för mig så att jag får rå om henne där! och påtal om det, måste börja packa....

Ha en bra kväll. Massor med kramar från er julia.