Julia Lundqvist

Balklänning
Idag tog jag mig till skolan för att göra det sista innan UF-mässan imorgon. Ni som bor här i Skellefteå är så välkomna till expolaris och hälsa på vår monter nr 29. Ni som inte har möjlighet att kika förbi kan ju alltid titta in på vår hemsida.

Efter skolan har jag legat nerbäddad i soffan till ett försök att bli frisk. Underhållning blev att skriva ett CV som jag nu har börjat skicka ut till arbetsplatser runt omkring i varberg. Ska även ta och skriva ut ett x antal för att skicka via brev. Då jag tyvärr inte kan ge CV:t personligt får man hitta andra lösningar. Det känns som att det här kommer bli tusen gånger enklare eftersom jag har väldens finaste vänner där borta som hjälper mig otroligt mycket. Till och med vissa som jag knappt känner! Man har alltid sagt att människorna kring Göteborg har varit trevliga, men det har varit väldigt svårt att förstå hur. Nu är jag helt övertygad och jag känner mig så säker på mitt val av stad.

Som jag berättade igår har jag hittat drömbalklänningen jag drömt om, därför är jag tvungen att sälja den jag redan har. Det har varit ett väldigt svårt beslut då det är två helt olika klänningar. Denna är verkligen hur fin som helst, men vad gör man inte för the one. Här kan ni se annonsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min nuvarande klänning. Klicka här och gå in på tradera och buda!

sjuk.

Ligger för tillfället nerbäddad i sängen, idag stannade jag hemma för att kurera mig. Jag har nämligen gått och blivit sjuk förra veckan, men det är inte förrän idag jag tar tillfället i akt till att vila upp mig. Kramp i magen och en fruktansvärd hosta är det som har drabbat mig. Trots att jag känner mig rätt svag, och att det både gör ont och är jobbigt klagar jag inte allt för mycket. Jag är nämligen nästan aldrig sjuk, så det känns ganska skönt att äntligen få vara det, nu vet jag iaf att jag också är människa ;)

Jag har några saker att roa mig med under tiden faktiskt. Förutom plugg så är det några nya grejer på g:
  • Jag har hittat balklänningen jag drömt om, så ska sälja min nuvarande och köpa den nya. Dock är den lite dyrare än vad jag tänkt. Men vad gör man inte för the one...
  • Det blir nog inte en resa själv till varberg i sommar, som det ser ut nu får jag med mig stora delar av tjejgänget. Nu letar vi hus för fulla muggar. Sen gör vi varberg osäkert i en vecka innan och om, jag kanske flyttar dit;) De måste ju få se vad det är för ett ställe och för dialekt som har fångat mitt hjärta!
varberg.
Pratade just med en killkompis från varberg, och jag säger då det, finns det något finare än deras dialekt? Jag har hittat min drog, helt klart! Föresten kanske det blir flytt dit i augusti. Måste bara hitta boende och jobb. Kan de vara så svårt? Påtal om de, jag har bestlutsångest över hösten, varberg eller norge? hjälp. Tåls att funderas på, har iaf skrivit upp mig på alla bostadsköer i varberg idag. Det skadar ju aldrig! Saknar ju alla mina vänner där så grymt mycket, klarar inte av att vara ifrån de 50-51 veckor om året..  Ska det bli ändring? Ajja, nu ska jag återgå till att laga mat, har just marinerat kyckling, gjort hemmagjorda potatisklyftor, och nu håller jag på med salladen. Grillen väntar, och jag har, på något konstigt sätt, vårkänslor. Nu är det dags för våren att dyka upp!

Varberg sommaren 2010.