Julia Lundqvist

Blogg.se har äntligen skaffat en app!!!

Ligger i soffan och pillar på min älskade iphone. Mitt i allt detta hittar jag blogg.se's nya app och blev överlycklig. Jag som varit värdelös på att uppdatera på senaste kanske kanske kan bli bättre nu när jag kan blogga från mobilen.

Jag har jobbat hela helgen men idag var jag ledig. Min lediga dag har jag spenderat i soffan under täcket. Älskar att vara ledig å inte göra något alls ibland. Dock vill jag inte få det till någon vana.

Nu ska jag fortsätta slötitta på tv tillsammans me Julia b. Ha de bra så hörs vi inom kort! Puss

Dr martens.


Hej på er! Hoppas att allt är bra. Det har hänt massor sedan sist.
Lördagen ställde jag som sagt till med inflyttningsfest, och med cirkus femton trevliga gäster blev det en riktigt trevlig kväll innan vi sökte oss mot oscars.
Söndagen blev en "vara så bakis som möjligt dag" och jag rörde mig inte många meter i onödan. Nerbäddad i soffan, tittandes på bara en massa skit var bäst.
Måndag och ledig. Panik över vad jag ska hitta på då jag inte jobbade förrän idag, torsdagkväll. Måndagen bjöd därför på storstädning efter inflyttningsfesten och bara en massa mys.
Tisdagen sökte jag mig mot halmstad för att hälsa på henke lundberg. Var otroligt trevligt att träffa en skellefteåbo igen och snacka en massa skellefteåskitsnack. var ju evigheter sedan!!!!! När jag sedan kom hem hade mina framkallade bilder kommit, vilket jag underhöll mig med innan sanna sofia och sofia tittade förbi för idolkikande.
Onsdag blev det att kliva upp tidigt för att följa till gekås med sanna och julia. Efter några timmar där, och några lappar fattigare. Men en massa tråkigt och nödvändigt rikare åkte vi hem. Menar, toapapper, toalettrengöringsmedel, yes, sköljmedel osvosv.. är väl inte det roligaste. På kvällen blev det schack, mingel och ett glas alkohol på stadts med rasmus, jonte och simon. Vilket var oerhört trevligt, så det ska absolut göras om.
Idag har jag tagit sovmorgon och bara slappat hela dagen innan jobbet kallade. Det har varit oerhört skönt att ha fått varit ledig några dagar. Men nu är det tillbaka till verkligheten. Jobb hela helgen!!

Har även fått hem mina Dr martens som jag beställde förra veckan. Var rädd att de skulle kännas för tuffa, men jag älskar dem. De och mina älskade hunterstövlar kommer få jobba hårt i höst/vinter.

bildbomb.Bildbomb från balfotograferingen. Det är duktiga Nina som är fotograf med assistans av Fanny. Jätte duktiga tjejer som jag absolut skulle kunna tänka mig att bli fotograferad av igen. Min älskade klänning är av märket Malina och den har jag köpt på kotyr.se. Hade mer än gärna gjort om balen en gång till. Att få bli fixad, att få klä upp sig, att få bli fotograferad och att få alla blickar längs röda mattan på just sig själv. Jag njöt varenda sekund. Tyvärr var inte själva arrangemanget där inne speciellt lyckat vilket drog ner kvällen rejält. Men dagen, den skulle jag vilja göra om, utan tvekan!