Julia Lundqvist

så var man en ensam liten varg, igen!


Kan jag ha haft en av de bättre helgerna på länge? Ja! Är det möjligt att det känns lika tråkigt, som det ser ut på bilden, att mina tjejer nu har farit hem? Ja! Hur länge dröjer det innan vi ses igen? och vem följer?

Helgen har varit legendarisk, i fredags blev det förfest hemma hos mig tillsammans med lite tjejer och killar, vilket avslutades på olles, med massvis andra. Lördagen bjöd på pulka, spark, och förfest med massa fler hemma hos Alex. Lördagen fortsatte på Mollys, där det var en aning för lite folk, men som tur va, var det bra folk! Kvällen avslutades hemma hos gugge tillsammans med mina tjejer och oscar. Söndagen fick bjuda på mys till tusen. Mingel hemma hos Albin slutade som vilken förfest som helst, fast utan alkohol. Mycket märkligt, men det börjar som bli standard nu? Sedan åt jag gugge jimmy och bästa tjejerna på dallas innan jag och jimmy skjutsade Sandra och Angela till bastuträsk ( snacka om ett ställe långt ut i ingenstans.. om jag fick bestämma, så återvänder jag aldrig mer dit.. hur svårt kan det vara att sätta det där risiga lilla huset, som tydligen ska föreställa tågstation, närmare stan? Inte förstått vinkeln riktigt... är jag ensam om det? ) Så nu är det tomt här hemma igen och jag känner mig ensammare än någonsin. Men tjejer, vi ses snart.. Visst gör vi?
nollåttor på besök!

Godmorgon vänner.
Har just klivit ut ur duschen och ska nu göra mig klar + röja lite här hemma innan jag åker ut till flygplatsen för att hämta dessa tjejer. Det är inte varje dag man får besök av lite nollåttor, så den här helgen ska göras legendarisk..

En negativ sak var att jag avbokade den preliminära resan till ayia napa igår.. Tjejerna mina ville inte dit lika mycket som jag, så nu söker vi vidare. Kan de bli rhodos eller magaluf? det återstår att se.. ( och alla mina älskade  varbergare, vi får styra en egen resa ihop någon gång.. jag kommer till er i sommar istället, och då gör vi den veckan till den bästa ever, och varför inte kanske en resa på de? Vi får helt enkelt diskutera vidare.. )

Dags att röja nu, så att det inte ser ut som ett slagfält när tjejerna anländer! Ha det bra, seeeya!

me and my boyfriend.


Jag har glömt att presentera min älskade pojkvän, Jon, haken är bara att han inte vet om det riktigt ännu...

Livet rullar på, och visst har jag blivit lite sämre på att uppdatera? Ska bli bättre igen, lovar! Onsdag idag och inte länge kvar till helg. Med helg menas att jag är ledig och mina älskade tjejer från Stockholm kommer hit och hälsar på. Det ska bli så otroligt kul. Har massor av saker vi ska hitta på, de måste ju få testa på lite norrlänskt faktiskt!! Just nu pluggar jag för det mesta, massvis med inlämningar och en redovisning. Känns iaf skönt att vi inte har något prov! Har också börjat se gossip girl, så nu är jag som fast igen. Varför får serier en att känna ett sådant behov? De är allt bra de där regissörerna!! Men dags att återvända ner i böckerna. Samhällskunskapen väntar!!

Masssor med pussar!! eran julia.