Julia Lundqvist

13-14/2 Singapore
Onsdagen den 13/2 började vi med att äta den godaste frukosten på väldigt länge. Färskt grövre bröd, salami, gurka, knäckebröd, yoghurt, flingor.. Ja allt! Jag hade kommit till paradiset. Snacka om lyx att få spendera några dagar här! 
Efter frukosten mötte vi upp Elin och tog en heldag på universal studio. Där hade de kanske de häftigaste åkattraktionerna jag åkt. Transformers 3D berg och dahlbana, mumien berg och dahlbana i mörker och massa annat! 

 
 
Efter det blev de en sväng i shoppingcentret igen, och idag unnade jag mig faktiskt lite från cotton on. (Issa ungefär en sån där kjol som du har som jag velat ha så länge, i rätt material!!! Överlycklig!)
 
På kvällen blev det vin på Alex balkong, hemlagad mat av Alex mamma och sedan utgång. Mycket trevlig dag men lite jobbigt att säga hejdå till Elin som jag nu inte kommer träffa något mer under resan. 
 
Torsdag 14/2, alla hjärtans dag och allt. Överraskade min pojke med en liten överraskning på hans dörr eftersom jag befinner mig på tok för långt bort från honom. Som tur va räckte det för att göra honom glad! Tack till er som gjorde detta möjligt❤
 
Själv fick jag en bild på en massa rosor, vilket gjorde mig minst lika lycklig!
 
I mitt liv här borta var det däremot dax för mig att åka vidare, mot Filippinerna för att möta upp efterlängtade Sara, klara och Julia. Jag njöt av den bästa frukosten, tog en sväng på stan och åkte sedan ut till flyget. 
På flyget mötte jag en filippinsk tjej som tipsade mig en massor om saker att se och göra i Filippinerna, så den informationen snappade jag upp rejält. 
När jag mött upp tjejerna blev det sedan en natt på flygplatsen i manila innan vi tidigt på morgonen flög vidare till boracay. 
 
11-12/2 Singapore
Måndagen den 11/2 kom jag fram till singapore. Checkade in på det fräscha hostlet och mötte upp Elin. Vi åkte bort till Marina bay och garden by the bay, sedan åkte vi upp i Singapore flyer (som tydligen ska vara världens största "parisehjul"?) och njöt av den fina utsikten över staden. På vägen hem gick vi förbi där de firade det kinesiska nyåret och även merlion, Singapores landsfigur typ..
Tisdagen 12/2 började vi med en förmiddag på världens största akvarium, tyvärr tillsammans med alla kineser vilket drog ner upplevelsen. Påväg därifrån stannade vi till i ett shoppingcenter och mådde lite dåligt över att inte kunna shoppa. 
 
Eftermiddagen spenderade vi på Singapore zoo, tyvärr alldeles för kort tid så vi fick nästan springa mellan djuren för att hinna se så mycket som möjligt innan de stängde.
 
På kvällen mötte vi upp Alexandra som bor i Singapore. Känner henne sedan Coop i Varberg. Vi tog en sväng på nattsafarin innan jag och Alex åkte hem till henne och somna gott i kanske den skönaste sängen på hela denna resa. 
8-10/2 koh lipe, Thailand
Fredag den 8/2 blev en heldag på stranden tillsammans med Linda, Anna och Malin. Och på kvällen blev det filmmys på samma bar igen. 

Lördagen den 9/2, åt frukost med några killar från min hostel innan jag tog en förmiddag på hostlet pga det molniga vädret. Det klarnade upp på eftermiddagen så då fick det bli någon timme på stranden innan jag tog en kort springtur längs stranden. 
På kvällen mötte jag upp tjejerna, vi träffade på ett gäng svenskar som vi även träffat kvällen innan. Vi bestämde för att festa till det lite såhär på det kinesiska nyåret. Sagt och gjort, vi festade till det med de älskade bucketsen och hade en riktigt trevlig kväll. 
 
Söndag den 10/2 klev jag upp på tok för tidigt och en aning sleten sedan gårdagen. Det var dax för mig att åka vidare. Jag åkte båt över till fastlandet och sedan minibuss till hat yai. Kan ha varit den värsta resan någonsin. Jag mådde så fruktansvärt dåligt, om de va pga att jag var bakis, åksjuk, den uppsvullna magen eller kanske en blandning av alltihop, vet jag inte. Men det slutade iaf med att jag spydde i en påse i minibussen mitt bland allt folk. Wiho! Framme i hat yai gick jag och kollade shopping innan jag sedan skulle åka vidare med nattbussen till Singapore. Dessa underbara vip bussar med de skönaste säterna. Där sov jag gott hela natten förutom stoppen för passkontrollerna.