Julia Lundqvist

Snart.strand.sol.paradis!

Väskan är strax färdigpackad. Som vanligt på tok för mycket! På fredag sätter vi oss på flyget som bär oss mot Thailand. Där ska vi spendera två underbara veckor i paradiset. ge.oss.bara.sol.tack!!!! ☀☀☀

some die young.

bild tagen från facebook

Det är tomt utan dig, solstråle. Kom tillbaka och skin upp som du alltid gjorde. Ditt puffande i håret, ditt ljuva skratt, ditt småsjungande och alla de andra små detaljer som du alltid gjorde, saknas. Imorgon har redan en månad gått. Helt obegripligt, fortfarande!
Min helg.

Fredags arbetspasset blev inte lika roligt som väntat. Med massor och göra fick vi jobba över en halvtimme. Stressigt som fan! Lördagen blev dock bättre, jobb 9-15 sedan direkt hem till Rasmus mamma för att fira lillebrorsan. Grillat och melodifestivalen. Gårdagen arbetade jag av ett 13 h pass; 7-20. Tufft pass som medverkade i ryggont... Kvällen blev underbar, söndagsmys med min älskling i form av god mat, ljus och bara en massa mys. Fler sådana tack!
På morgonen har jag hunnit tvätta två tvättar, eloge till mig, och nu står jag och väntar på bussen. För idag blir det en heldag med brudarna i Göteborg.

Massa kärlek
Er Julia