Julia Lundqvist

Sista dagen på år 2012.

Igår kom vi fram till koh samui, gick ut och åt och sedan festade vi. Träffade bland annat några australienska killar som vi umgicks med nästan hela kvällen/natten. Jag är lyckligare än någonsin, och vill aldrig att detta tar slut!

Idag, sista dagen på året, solade vi på förmiddagen innan vi mötte vi upp killarna igen och handlade lite inför kvällen. Nu väntar vi på taxin som ska ta oss till båten till koh phangan och full moon partyt! Vi är taggade och mår bättre än bäst! Gott nytt år alla! Vi lovar att även fira in ert år 06.00 ;)

Kärlek er Julia

Koh Samui!

Idag har vi rest till Koh Samui, och efter många om och men är vi äntligen framme. Alla envisades om att ta våra biljetter så när vi väl kom fram till nästa "hållplats" för byte till annat fordon så hade vi ju ingen biljett och inget bevis på att vi betalat! Det slutade med att vi hittade ett stackars hörn från en biljett där man endast såg färgen på papperet som fick fungera som vår biljett och det funkade! Idag har vi hängt med ett par från nya zeeland och en kille från irrland. Glada men lite missnöjda över vädret (regn, regn, regn) taggar vi ändå inför morgondagen. Nyår på fullmoon/countdown party på koh phangan väntar. Så nu ska vi ut och se vad koh samui har att erbjuda!

Kärlek er Julia

Äntligen!

Då var vi äntligen framme, i värmen och allt de underbara! Är så lycklig att jag vill spricka. Är återigen så glad att jag får uppleva detta tillsammans med min allra bästa vän, iaf för två veckor! Flygresorna gick jättebra, inga konstigheter alls egentligen, vilket var väldigt skönt.

Efter att vi kom fram har vi hunnit söka oss till första boendet, (bättre än förväntat), bokat biljetter inför resan till Koh Samui imorgon, ätit god mat (chicken in basket, funkar alltid!) och även packat om lite och fräschat till oss själva! Nu ska vi snart försöka sova, hoppas vi lyckas få ihop några timmar efter all sömn under flygresorna!

Kärlek, er Julia