Julia Lundqvist

Första advent.

Förlåt för den fruktansvärt dåliga uppdateringen. Men det är nämligen så att från och med förra veckan har jag inget internet utan får använda mig av mobilen. Vilket suger! Det värsta är att jag också ska lämna in den i veckan tänkte jag och då kommer jag vara helt avstängd från världen.

Sedan sist har jag hunnit börja julpynta, allt utom granen är nu framme. Jag bara älskar hur mysigt det är!

I söndags var det första advent och jag och tjejerna samlades hemma hos mig för adventsmys. Första adventmyset innehöll endast en massa bakning: pepparkakor, lussebullar och kola. Vi bakade och bakade tills vi allihopa va spyless. Men vi hade otroligt trevligt under tiden och det luktar fortfarande julbak här hemma!

Igår jobbade jag heldag och idag stängning. Imorgon är jag ledig sedan väntar jobb hela helgen! Tänk om jag kunde få jobba så här mycket efter jul också....

På torsdag är det första december vilket betyder julkalendern börjar och endast tjugoen dagar tills jag kommer hem och hälsar på.

Annars umgås jag med min älskade pojk, när han inte jobbar så att säga! Stackarn idag åkte till jobbet just efter sju och kommer säkert inte hem förrän vid tio!

Nu ska jag kliva upp i sängen och göra någon god frukost! Lovar att vi hörs inom kort! Pusss

Leeeedig!

Hej fina ni!
Idag är jag äntligen ledig efter att ha jobbat åtta dagar i sträck. Men jag klagar ändå inte. Jag behöver och vill ha pengarna så här ska det jobbas! Det jobbiga på jobbet just nu är att jag gått och blivit allergisk mot något där, troligen julblommorna. Så det blir en tuff tid där nu innan jul! Ska nog skaffa mig några allergitabletter. Har ju inte riktigt fått less på alla dessa mediciner ännu... Är ju bara Apotekets bästa kund sedan jag flyttade hit. De om några måste ju älska att jag flyttat hit!

Idag är jag som sagt ledig, men de är inte alls lika kul då alla andra jobbar. Men man får göra det bästa av saken. Pojkvännen var tvungen att använda bilen hela dagen idag vilket försvårade det mesta. Men det hindrade mig inte från att storhandla. Cykeln fick åter användas och med en påse i korgen och resterande på sidorna av handtaget tog jag mig faktiskt tillslut hem. Det handlade om att ha jämvikt som en söt liten gubbe kommenterade när jag försökte packa både mig å påsarna på cykeln.

Nu har jag just startat julmusiken och jag ska nu försöka skapa en riktig julkänsla. Trots 9 grader ute och riktigt höstväder fortfarande! knäck och lussebullar står först på agendan samt adventspynt.

Ikväll väntas tacotisdag tillsammans med mina bästa coopare och det kändes verkligen toppen!

Nu ska jag återgå till dagens måsten. Ha en bra dag! Puss

Julkänsla.

Imorse vaknade jag med julkänsla. (hur jag nu kan göra det med duggregn och nio grader varmt ute) det resulterade i alla fall i att jag började skapa årets jullista på spotify, men som den traditionella personen jag är så slutar den ändå upp på samma vis varje år, förutom kanske ett eller två nya tillskott. Förstår aldrig varför jag inte sparar den gamla, men det finns väl något fint i att skapa den på nytt varje år? Därefter blev det jobb och ikväll har Julia varit här en kort sväng. Nu blir det att göra en tidig kväll för imorgon väntas en tretton timmars lång arbetsdag, puuhh! Men det är goa pengar, vilka jag absolut behöver, så här ska de inte klagas! Sov gott mina kära! Puss