Julia Lundqvist

Dykarcertifikat.
 
Något jag drömt om att göra hela mitt liv är att dyka, och det är också något jag planerat att göra mycket under min kommande resa. Jag har därför bestämt mig för att ta dykarcertifikat. Jag har länge funderat på hur jag skulle göra med utbildningen och har äntligen löst det på bästa sättet. Jag kommer att göra halva kursen här i Sverige, teorin och pooldyken. Sedan kommer jag avsluta utbildningen i Thailand och göra utedyken där. Varför jag gör detta har att göra med min svaghet för engelska. Känns enklare att förstå och lära sig teorin när den är på svenska, skulle nog annars ha svårt att förstå de olika sjukdomarna och farorna. Så detta känns jättebra, såhär i sista sekund. Så om några helger kommer jag utföra både pooldyken och teorin. Perfekt! Och så länge blir det att plugga på, så ifall dyker jag ner i teoriböckerna.
 
I måndags tog jag också tre olika vaccinationer och fick malariatabletter samt koleravaccin utskrivet. Det känns verkligen som att resan börjar närma sig. Det nya passet är också fixat och idag går vi in på endast 29 dagar kvar. SJUUUUKT!!!
 
Resfebern har också börjat krypa sig på, och samtidigt som jag faktiskt börjar bli lite nervös känns det fruktansvärt kul och galet. Fortsätt ge tips efter egna erfarenheter!! Behöver allt jag kan få!
 
kärlek
er julia
 
det börjar närma sig..
 
Icabanken införskaffat! Förutom en massa vuxenpoäng rikare så är det faktiskt ett av de kort jag kommer ha med mig utomlands. Fördelen med detta jämfört med mitt vanliga visa,är att det är gratis att ta ut och betala med det i utlandet. Sen är det dessutom gratis att inneha kortet när man är under 21 år! Så de är bara en massa win win!!! Tanken är sedan att ha med mig båda korten ifall något kommer bort av någon anledning.
 
Nu är det bara 48 dagar kvar, till veckan ska jag fixa ett nytt pass, visum, försäkring, ringa en massa samtal och planera ännu mer!
 
Hoppas allt är bra med er.
Kärlek till er, er julia!