Julia Lundqvist

sjuk.

Ligger för tillfället nerbäddad i sängen, idag stannade jag hemma för att kurera mig. Jag har nämligen gått och blivit sjuk förra veckan, men det är inte förrän idag jag tar tillfället i akt till att vila upp mig. Kramp i magen och en fruktansvärd hosta är det som har drabbat mig. Trots att jag känner mig rätt svag, och att det både gör ont och är jobbigt klagar jag inte allt för mycket. Jag är nämligen nästan aldrig sjuk, så det känns ganska skönt att äntligen få vara det, nu vet jag iaf att jag också är människa ;)

Jag har några saker att roa mig med under tiden faktiskt. Förutom plugg så är det några nya grejer på g:
  • Jag har hittat balklänningen jag drömt om, så ska sälja min nuvarande och köpa den nya. Dock är den lite dyrare än vad jag tänkt. Men vad gör man inte för the one...
  • Det blir nog inte en resa själv till varberg i sommar, som det ser ut nu får jag med mig stora delar av tjejgänget. Nu letar vi hus för fulla muggar. Sen gör vi varberg osäkert i en vecka innan och om, jag kanske flyttar dit;) De måste ju få se vad det är för ett ställe och för dialekt som har fångat mitt hjärta!
Johanna - MyShoebox.se

Krya på dig!Hade ni en bra resa?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress