Julia Lundqvist

senaste.

Jag Julia och Sofia när vi var i borås.

I lördags hoppade jag in på ett pass i kassan 15-20. Därefter var det raka vägen hem, började göra mig klar och drack ett glas med min fina innan han begav sig till sina pojkar. I samband med detta ramlade Julia och Sofia in och vi hade en riktigt trevlig och mysig förfest ihop. En av de bättre på länge faktiskt. Därefter gick vi ut på oscars, och även där tycker jag det var väldigt lyckat. Sedan gick jag ett tag innan stängning och köpte nattamat på campino innan det blev hemfärd. Söndagen fick bli en bakisdag.

Igår var jag ledig vilket resulterade i tvättning, städning osv. Fortsätter imorgon...

Idag har jag jobbat i delikatessen 7-15 och nu sitter jag och väntar på Rasmus innan vi åker hem till hans mor för att tillbringa kvällen med dem och sedan sova där.

Fick höra en tråkig nyhet igår/idag... Min lillasyster har kommit vidare till sista länsuttagningen (vilket är jättekul för henne, och jag önskar henne all lycka till).. men det tråkiga är att hon inte kan vara hos mig en hel vecka som planerat utan bara två nätter... Tur det blev en Barcelonaresa för mig så att jag får rå om henne där! och påtal om det, måste börja packa....

Ha en bra kväll. Massor med kramar från er julia.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress