Julia Lundqvist

11-12/2 Singapore
Måndagen den 11/2 kom jag fram till singapore. Checkade in på det fräscha hostlet och mötte upp Elin. Vi åkte bort till Marina bay och garden by the bay, sedan åkte vi upp i Singapore flyer (som tydligen ska vara världens största "parisehjul"?) och njöt av den fina utsikten över staden. På vägen hem gick vi förbi där de firade det kinesiska nyåret och även merlion, Singapores landsfigur typ..
Tisdagen 12/2 började vi med en förmiddag på världens största akvarium, tyvärr tillsammans med alla kineser vilket drog ner upplevelsen. Påväg därifrån stannade vi till i ett shoppingcenter och mådde lite dåligt över att inte kunna shoppa. 
 
Eftermiddagen spenderade vi på Singapore zoo, tyvärr alldeles för kort tid så vi fick nästan springa mellan djuren för att hinna se så mycket som möjligt innan de stängde.
 
På kvällen mötte vi upp Alexandra som bor i Singapore. Känner henne sedan Coop i Varberg. Vi tog en sväng på nattsafarin innan jag och Alex åkte hem till henne och somna gott i kanske den skönaste sängen på hela denna resa. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress