Julia Lundqvist

8-10/2 koh lipe, Thailand
Fredag den 8/2 blev en heldag på stranden tillsammans med Linda, Anna och Malin. Och på kvällen blev det filmmys på samma bar igen. 

Lördagen den 9/2, åt frukost med några killar från min hostel innan jag tog en förmiddag på hostlet pga det molniga vädret. Det klarnade upp på eftermiddagen så då fick det bli någon timme på stranden innan jag tog en kort springtur längs stranden. 
På kvällen mötte jag upp tjejerna, vi träffade på ett gäng svenskar som vi även träffat kvällen innan. Vi bestämde för att festa till det lite såhär på det kinesiska nyåret. Sagt och gjort, vi festade till det med de älskade bucketsen och hade en riktigt trevlig kväll. 
 
Söndag den 10/2 klev jag upp på tok för tidigt och en aning sleten sedan gårdagen. Det var dax för mig att åka vidare. Jag åkte båt över till fastlandet och sedan minibuss till hat yai. Kan ha varit den värsta resan någonsin. Jag mådde så fruktansvärt dåligt, om de va pga att jag var bakis, åksjuk, den uppsvullna magen eller kanske en blandning av alltihop, vet jag inte. Men det slutade iaf med att jag spydde i en påse i minibussen mitt bland allt folk. Wiho! Framme i hat yai gick jag och kollade shopping innan jag sedan skulle åka vidare med nattbussen till Singapore. Dessa underbara vip bussar med de skönaste säterna. Där sov jag gott hela natten förutom stoppen för passkontrollerna. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress