Julia Lundqvist

Bästkusten.
Dagarna efter stadsfesten jobbade jag, myste med kattunge, myste med nyfödda och även lite äldre kusinbarn. Sedan åkte jag och Daniel hem igen.
 
Det blev 50 års fest för Daniels pappa Magnus, och vips så var det söndag och Isabell och Fredrik kom och hälsade på.
Vi köpte glass på tre toppar, gick längs strandpromenaden, såg film och bara hade det bra.
 
De åkte upp till Göteborg på månaden och vi hälsade på på tisdagen. Vilken perfekt dag. Sol i slottskogen, promenad tillbaka till gothia tower via botaniska trädgården. Sedan middag på pinchos, sveriges första apprestaurang. En tapasrestaurang där du beställer och gör allt via mobilen. Roligt koncept och riktigt god mat. Och inte heller speciellt dyrt. Tips tips!
 
 
Och så kom det underbara vädret till Varberg. Sol och varmt i evigheten.
 
 
Det blev lördag och lite fest med brudarna. Alltid lika skoj!
 
Fina kvällar nere vid havet. Åh vad jag älskar bästkusten!
 
 
Myskräftskiva en tisdag med tjejerna.
 
Vin och mys en torsdagskväll med tjejerna nere på kallis.
 
 
Och så var det lördag den 20/7 och dags för Robbie Williams i Göteborg. Middag tillsammans med Daniels familj även denna gång på restaurangen pinchos. Sedan skynda vi oss till Ullevi för att hinna höra Olly Murs, som var förband, lite. Men hann tyvärr bara höra två,tre låtar. Sedan började Robbie. Vilken show han gjorde. Tog upp en tjej från pupliken, signade hennes rumpa, sjöng en sång, och mellan var och varannan låt så pratade han på och verkade verkligen njuta av att vara tillbaka på scen. Men vad som verkligen kommer få mig att komma ihåg konserten, var sista låten. Hans allra bästa låt, Angels. Det var, m a g i sk t !
 
 
Hemresan var den värsta i världen. Och för att göra en lång historia kort, så hamnade vi ute i frillesås halv 2 på natten och visste inte hur vi skulle ta oss hem. Vid tre kom taxi och vän och hämtade oss. Fy! Nästa gång skippar jag nog det där vinglaset!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress