Julia Lundqvist

2-5/4 Kuala Lumpur, Malaysia.
Vi har haft fyra hektiska dagar i Kuala Lumpur fyllda med shopping. Vi har sovit ut lite på morgnarna, ätit frukostbuffé och sedan har dagarna innehållit mer eller mindre 10h shopping. Vi har shoppat både billiga saker och dyra saker men detta året känns det verkligen som att vi har shoppat bra saker. Kläder och saker vi verkligen kommer att ha användning för. Dagarna har innehållit smärta i både ben och fötter, och armarna har varit fulla av påsar. Jag njuter i massor av att verkligen gå lös sådär och längtar redan tills nästa gång. Men samtidigt är det skönt när de är över, för som sagt, det har varit några riktigt hektiska dagar. 
 
 
 
 
 
Nästsista dagen hittade vi Wasa knäckebröd och Philadelphia ost i ett supermarketet här, vi blev överlyckliga och fick njuta av det godaste kvällsfikat på hela resan. 
 
 
 
 
 
 
Iz

Vilket äventyr, underbart att vara iväg så länge. Åker snart till Borneo, Malaysia och Thailand med en vän, Något speciellt tips på Kuala Lumpur?

Svar: Sightseeing: se twin towers, åka upp i kl tower eller ta en drink på skybar.
Shopping: time square, pavillion, KLCC, china town,
Ifall man får tid över och vädret tillåter finns det en fin gigantisk park där man lätt kan få några timmar att gå. Finns även världens största gå-i-fågelbur som va världigt trevligt!
Jag älskar kl, hoppas du kommer trivas :)
Julia Lundqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress