Julia Lundqvist

6-10/4 Hikkaduwa, Sri Lanka.
Sri Lanka har överraskat oss positivt, än så länge. Vi har spenderat våra första dagar i Hikkaduwa och inte gjort mycket mer än hängt på stranden, ätit och sovit. Men vi har också badat i gigantsika vågor, sett vår första solnedgång utan moln eller dis och vi har bättrat på vår bränna. Nu väntar vi på finbesök från min familj och därmed byter ort till Mirissa. 

Sara Furberg

Hej! Jag ska åka till sri lanka på måndag och vill sååå gärna ha tips om både hikkaduwa och mirsissa . Tips på fina och prisvärda hotell, bra restauranger, upplevelser man inte bör missa:)
Sara

Svar: Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt sena svar. Har tyvärr inte allt för mycket att rekommendera om förutom att de är två ställen jag verkligen rekommenderar att åka till. I hikkaduwa bodde vi lite utanför på ett ställe som hette sea front för 15usd som var helt okej! med frukost inkluderat! Dock långt till andra restauranger så man fick åka tuktuk in, och därför rekommenderar jag kanske att bo hyfsat centralt, men ändå i utkanten av de centrala för de är bättre strand där.

I mirissa bodde vi på världens bästa hotell men de kostade där efter. Vi bodde faktiskt på weligama beach så även här fick man åka tuktuk när man ville in till någon annan restaurang. Tuktuk kostar ca 15:-/väg .

I mirissa måste ni åka och kolla på blåvalarna som var en häftig upplevelse. Man förstår dock inte att de är så stora som de verkligen är..
Julia Lundqvist

mormor Lena

Så många vackra sol-upp och nergångar ni hunnit med.
Vi längtar efter er och behöver få lite nya kantarellstekar att titta på. På långfredag kommer en del varbergare ner till oss och äter ägg.
Glad Påsk på er!
Morr och Peo

Jennifer

Fina bilder! :) Kul att få följa med på er resa genom dessa fantastiska bilder! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress